SÜRGŐSEN ELADÓ, IGÉNYES OTTHON!

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Szigetszentmiklós
  • Alapterület: 95 m²
  • Szobaszám (nappalival): 3 szoba
  • Irányár: 79 000 000 Ft
  • azonosító: M107893

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

ÓRIÁSI ÁRCSÖKKENÉS!! SÜRGŐSEN ELADÓ IGÉNYES, FELÚJÍTOTT, CSALÁDOK SZÁMÁRA IDEÁLIS OTTHON!!!!

Megvételre kínálok, Szigetszentmiklóson a Kis-Duna partjához közel, a természet lágy ölén a Szedres utcában, nagyon kellemes, meghitt hangulatú családi otthont. Az ingatlanba belépve, festői környezet tárul elénk. A 624 m2-es udvarban találhatók magas, nagy lombozatú fenyőfák, rönkfa játszótér, hogy a gyerekek is élvezhessék, ezen remek ingatlan nyújtotta lehetőségeket, valamint kerti tároló található. A 4 m-es szintkülönbséggel megépített teraszos kialakítású udvar, egy hegyi birtok érzetét kelti. Ez a terület kialakítás biztosítja, hogy telepített medence és a kerti grill használatával, családi összejövetelek, kerti partik legyenek a nyári időszakok fő eseményei. A térkövezett beálló kényelmes parkolást biztosít 3 gépjármű részére.

Az épület 45 m2-es földszinti részen található egy garázs, mosókonyha, lépcsőház. A 95 m2-es emeleti szinten előszoba, 2 szoba, könyvtár szoba, nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba (nagy méretű káddal). A nappaliból, valamint a hálószobákból is ki lehet lépni az épülethez kapcsolt teraszra. A nappaliban kialakításra került egy kis "harmónia sarok", hogy a reggeli kávét a fenyőfákon ugráló madárkák látványával lehessen élvezni. Az épület, az évek során folyamatos felújításon esett át. Szigetelést, színezett vakolatot kaptak a homlokzati falak. Új beltéri ajtók. 3 üvegréteggel rendelkező műanyag, illetve rétegelt fa ablakok biztosítják a belsőtér ideális hőmérsékletét. Az ingatlanban elektromos panel, inverteres klíma, infra panel biztosítja a fűtést, illetve a nyári napokon a klíma a hűtést is. Melegvíz ellátás villanybojlerről lett kialakítva.
Az ingatlantól 10 perces sétatávolságba van a Ráckevei hév megállója, amivel Budapest központja könnyen megközelíthető.

Folyamatosan még több mondatban tudnám sorolni ennek az ékszerdoboz ingatlannak a kiváló tulajdonságait, de ezt inkább egy személyes megtekintéskor szóban tenném.

Kínálatomra készpénzes vevők jelentkezését várom, amennyiben felkeltettem az érdeklődését, további információkat telefonon tudok biztosítani a kedves érdeklődő számára.

Hívjon bizalommal, hogy személyesen bemutathassam Önnek ezt a kiváló otthont!


#hazszigetszentmiklós #eladóházszigetszentmiklós #családiházszigetszentmilós

Szolgáltatásaink:

Tervezés, építés-felújítás
Ingatlanok értékesítése-bérbeadása
Ügyvédi és egyéb jogi tanácsadás
Az adásvétel lebonyolítása
Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézés
Hivatalos értékbecslés, statikai tervek
Energetikai tanúsítvány elkészítése
Rezsinullázó rendszerek telepítése állami támogatással

Pécsi Nikolett
pecsinikolett@houseexpert.hu
06706745745

További jellemzők: egyedi fűtés; fűtés: elektromos áram; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások